Wat is Converteren?

Leer hoe je een spot of een termijncontract kunt boeken zonder een betaling toe te wijzen

Sebastiaan Marees avatar
Geschreven door Sebastiaan Marees
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een transactie wilt boeken zonder een betaling toe te wijzen, kunt u de optie Converteren op het platform selecteren zodat de gelden naar uw balans gaan.

1. Kies de valuta's die u wilt verkopen en kopen, met behulp van het valuta dropdown menu. Vervolgens voert u het bedrag in het veld ernaast in.

1. Kies de valuta datum:

1. Als u een valuta datum binnen de komende 2 werkdagen kiest, zult u een Spottransactie boeken.

2. Als u een latere valuta datum kiest, dan boekt u een Fixed Forward.

1. Zodra u het doel van de transactie hebt gekozen, klikt u op Doorgaan.

2. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de volgende stap, waar u op de knop "Krijg definitieve koers" moet klikken en u 30 seconden de tijd heeft om de waarde te accepteren.

3. De transactie is nu geboekt. U kunt het Transactiebewijs vanaf de pagina downloaden en uw rekeninggegevens onderaan de pagina bekijken.

Opgelet. Zodra de transactie is gecrediteerd/betaald, gaan de gelden naar uw balans voor een toekomstige toewijzing.

Mocht u tegen problemen aanlopen tijdens het boeken van een transactie, neem contact met ons op via onze Online Chat.