Rekening gegevens en Overzichten
Two-Factor Authentication (2FA)
Hoe verander ik mijn telefoonnummer voor de Two-Factor Authentication (2FA)?
Hoe verander ik mijn telefoonnummer voor de Two-Factor Authentication (2FA)?
Marta Perez avatar
Geschreven door Marta Perez
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt uw telefoonnummer Online aanpassen.

Klik op uw ´Naam´ in het menu

1. Bij de ‘Two-Factor Authentication (2FA)’ kunt u via ´Aanpassen´ uw nieuwe telefoonnummer invoeren.

2. Wanneer u op ´Aanpassen´ klikt dient u eerst opnieuw uw wachtwoord in te voeren.

3. Selecteer vervolgens ´Tekstbericht´

4. Wanneer u uw 2FA wijzigt voor het inloggen, dan wijzigt het ook automatisch voor de 2FA bij betalingen. Klik op ´Ik begrijp het, ga door´

5. Voer vervolgens uw (nieuwe) telefoonnummer in en klik op ´Stuur mij de code´

6. U ontvangt een SMS code die u dient in te voeren en klikt vervolgens op ´Controleren en opslaan´

7. Het Two-Factor Authentication (2FA) telefoonnummer is nu gewijzigd.