Aanvraag indienen
Marta Perez avatar
Geschreven door Marta Perez
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een ​​nieuwe aanvraag in te dienen, navigeert u naar de rechterbovenhoek van het scherm waar u de knop 'Nieuwe aanvraag zult vinden.

Als u erop klikt, verschijnt er een zijpaneel op het scherm waarin u wordt gevraagd de gegevens van de factuur in te voeren.

De velden zijn als volgt:

• Naam leverancier - selecteer de leverancier waaraan u een betaling wilt financieren. U kunt hier ook een nieuwe leverancier aanmaken

• Factuurnummer - zodat we de aanvraag aan de factuur kunnen koppelen

• Verwachte betalingsdatum - wanneer de factuur moet worden betaald

• Betalingsvoorwaarden van de factuur - bijv. 30 dagen, tegen documenten, enz ...

• Goederen die worden gekocht - korte beschrijving van de goederen die gekocht worden

• Hoeveelheid - hoeveelheid gekochte goederen (bijv. 30 dozen, 100 kg, enz ...)

• Handelsvoorwaarden - dit zijn de Incoterms (bijv. EXW, FCA, FAS, enz ...)

• Betalingsvaluta - de valuta van de factuur betaling

• Betalingsbedrag - het factuurbedrag

• Borg betaald - als u eerder een aanbetaling op de goederen heeft gedaan. Zo ja: - Stortingsbedrag - hoeveel u heeft betaald

- Stortingsdatum - wanneer u deze heeft betaald

Accepteer de gebruiksvoorwaarden en klik op de knop Verzenden om het verzoek in te dienen.

Vervolgens wordt u gevraagd om alle relevante documenten voor het verzoek te uploaden, inclusief de factuur, verzenddocumenten, inkooporders, enz ....

Wanneer u op de knop ‘Documenten uploaden’ klikt, wordt u naar een apart scherm gebracht om uw documenten te uploaden:

Zodra het verzoek succesvol is ingediend, wordt het weergegeven in de tabel met ingediende verzoeken op het dashboard.

Nieuwe leverancier aanmaken

Klik op de knop ‘Nieuwe aanvraag’. Selecteer onder Leverancier “Nieuwe toevoegen” waar u het formulier kunt invullen om uw nieuwe leverancier aan te maken.