Hoe zet ik het Payment Approval systeem op? (N-eyes)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ons Online platform heeft de optie om een goedkeuringssysteem voor betalingen (N/eyes) in te stellen. Dit betekent dat elke betaling moet worden goedgekeurd door een ander geautoriseerd persoon op de account (4/ogen) of door meerdere geautoriseerde personen op de account (6/8/10/ogen), voordat deze wordt vrijgegeven.

U kunt dit gemakkelijk instellen op het online platform.

Door meerdere goedkeuringen voor elke betaling te eisen, verhoogt u het niveau van controle en veiligheid dat u over uw transacties hebt, wat garandeert dat uw betalingen veilig worden uitgevoerd. Het vermindert ook aanzienlijk de kans op operationele risico's (bijv. het sturen van betalingen naar de verkeerde begunstigden of het sturen van onjuiste bedragen).

U kunt maximaal 4 goedkeuring niveaus (4-6-8-10-ogen) instellen. De betaling wordt pas vrijgegeven nadat alle niveaus hun goedkeuring hebben gegeven. Als een van de niveaus de betaling afwijst, wordt de betaling geannuleerd.

Stap 1.

Voordat u dit kunt instellen moet er eerst een beheerder (Admin) worden aangewezen. Dit kan alleen door de ondertekenaar (signatory) van de account worden gedaan. U kunt dit verzoek per email naar uw accountmanager of het operations team: operationsteam@ebury.com sturen.

Stap 2.

Zodra de beheerder is ingesteld, kan diegene inloggen op het account:

Klik op uw ´Naam´ in het menu en ga naar ´Instellingen´.

Stap 3.

U kunt vervolgens de autorisatie workflow wijzigen van: gemakkelijk (geen) naar 4-ogen, 6-ogen, 8-ogen of 10-ogen.

Stap 4.

Zodra u het gewenste aantal ogen heeft geselecteerd, klikt u op ´Verder´.

Zodanig verschijnt er een extra venster waarin de beheerder de gebruikersrechten kan instellen.

U kunt voor elke gebruiker bevoegdheden instellen door deze aan te vinken. U kunt er ook voor kiezen om een gebruiker geen bevoegdheden te geven. Deze gebruiker kan dan alleen instructies geven voor betalingen, maar deze niet autoriseren.

Bijvoorbeeld: de 6-ogen workflow houdt in dat er drie mensen bij een betaling / transactie betrokken zijn: één zal de betaling instrueren en de andere twee zullen de betaling autoriseren.

Onderstaand overzicht toont de verschillende beschikbare workflows.

Workflow

Instructies

Autorisatie

Simple

1 gebruiker