Rekening
Overzichten, rapporten en saldos
Waar kan ik mijn accountgegevens bekijken? (IBAN)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt uw Ebury-rekening aanvullen door geld over te maken naar uw eigen aangewezen Ebury-valutarekening (Bekijk onze mogelijkheden) of door geld over te maken naar een van onze Ebury Collection-rekeningen. U vindt alle details over de rekeningen door deze eenvoudige stappen te volgen:

Dashboard

1. Vanuit uw Dashboard klikt u op ‘’Ontvang of voeg gelden toe’’

1. Kies de rekeninggegevens die u wilt bekijken door de valuta te selecteren waarvan u de gegevens wilt zien, uw rekeninggegevens zullen dan in het venster verschijnen:

3) U kunt nu de rekeninggegevens bekijken en hiervan een PDF certificaat downloaden:

Inkomende gelden

1. U kunt het inkomende gelden tabblad kiezen vanuit het Menu:

2. De knop Accountgegevens rechtsboven.

3. Selecteer the valuta (zoals eerder aangegeven)

Als u enige vragen heeft, stuur dan een e-mail naar operationsteam@ebury.com of neem contact met ons op via de Live Chat.